Известие

Collapse
No announcement yet.

Да попитам нещо свързано с лампата за ръчната

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да попитам нещо свързано с лампата за ръчната

Става въпрос за следното като вляза с повече газ или мина с по-голяма скорост през неравност ми светва лампата за ръчната, а и май чувам как се опитва да стиска, знам ли... възможно ли е да е от износени накладки, че при смяната на гумите ми се видя, че са износени, иначе ръчната държи... Шах с пешката, хайде сега компететните да се изкажат
    Alfa Romeo GTV 150hp

и аз го имах тва на времето. Смяна на накладките и си шестак!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

Долей спрачна течност до МАХ чертичката и ще спре да светка лампата
      И аз да задам един въпрос ,задните накладки имат ли датчик за износване ??
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

A някой, ако и каже колко пари и какви модели са препоръчителни за тез накладки ще е е добре, а течността е каква и пак стигаме до марка и от къде ?
        Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
          A някой, ако и каже колко пари и какви модели са препоръчителни за тез накладки ще е е добре, а течността е каква и пак стигаме до марка и от къде ?
          Teчността е DOT4, марката е без значение. И аз го имах този проблем и се оправи като си долях до МАХ.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

появи ми се същия проблем ... ръчната държи без грешка е при движение от време на време ми премигва лампичката на ръчната .... даже някой път продължително свети без да гасне но някак си по слабо , защото като вдигна ръчната и светва по силно... моля колегаta който беше пуснал темата да каже как е решил проблема!

Comment

Със припомпване на нивомера на течността и малко доливане Успех дано и при теб е така елементарен проблема
              Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Working...
              X